Agenda

Datum6 november 2019
ThemaVolgt zodra bekend
Locatien.t.b.
Toelichting

Nadere info volgt

Datum17 september 2019
ThemaScenario's voor de toekomst
LocatieHotel Mastbosch
Toelichting

Bijeenkomst alleen voor leden.

Datum17 juni 2019
ThemaRondleiding door de LocHal
LocatieDe Spoorzone Tilburg, achter het Centraal Station
Toelichting

De rondleiding door dit fantastische gebouw start om 18.00u. Wees op tijd! Verzamelen bij de ingang aan de spoorzijde, naast het stadscafé. Na de rondleiding gaan we een hapje eten (ca. 19.30u) bij EVE, nóg zo'n parel in De Spoorzone.

Datum17 april 2019
Thema'Wortels in Breda': groente met een verhaal
LocatieHotel Mastbosch
Toelichting

Te gast bij ons deze avond: Veerle Bruning, initiatiefnemer van Wortels in Breda, de mega-moestuin in het Markdal in Ulvenhout. Op 17 april neemt zij ons mee in haar wereld van de biologische landbouw. Ze vertelt onder meer over het idee achter deze vorm van ‘gemeenschapslandbouw’ waarbij burgers jaarlijks meebetalen aan de productiekosten van het landbouwbedrijf, in ruil voor een aandeel van de opbrengst.

Datum19 maart 2019
ThemaBachkoor Brabant: een avond waar muziek in zit
LocatieHotel Mastbosch
Toelichting

In het leven van Esther van der Ham heeft muziek een belangrijke plaats, zowel privé als in haar werk.
Esther zingt in het Bachkoor Brabant. Ze is er tevens bestuurslid. Graag vertelt ze ons over de organisatie en projecten van het Bachkoor. Daarnaast is Esther uitgever van het boek 'Zingen is gaaf' over muziekonderwijs op school. Dat wordt een avond waar muziek in zit!

Datum18 februari 2019
ThemaVernieuwing
LocatieHotel Mastbosch
Toelichting

Tijdens de bijeenkomst in februari verdiepen we ons in ‘Vernieuwing in organisaties’. En dan vooral onze eigen netwerkorganisatie. Onder leiding van een externe facilitator gaan we met elkaar in discussie over vragen als: Welke richting gaan we met elkaar op? Hoe kunnen we de taken en verantwoordelijkheden binnen Concare in een modernere jas steken? En: wat voor noten heeft Concare op haar zang?
Alleen voor leden.

Datum10 januari 2019
ThemaALV + Daar zit muziek in...
LocatieHotel Mastbosch
Toelichting

Onze eerste bijeenkomst van 2019 beginnen we met de ALV (alleen voor leden). Aansluitend presenteert onze Activiteitencommissie het jaarthema 'Daar zit muziek in!' met een eerste invulling ervan, geheel in stijl (voor leden en belangstellenden).

Datum18 december 2018
ThemaEindejaarsdiner + lezing vrouwelijk leiderschap
LocatieHotel Mastbosch
Toelichting

We ontvangen Joke Storm voor een lezing over vrouwelijk leiderschap.
Joke, als kind van de jaren 60, is een leven lang actief geweest in politiek, vakbond en als bestuurder van zorg- en onderwijsorganisaties.
Haar overtuiging is dat meer vrouwelijke energie in leiderschap en cultuur tot betere prestaties leidt.
Ze publiceerde onlangs het boek ‘De Duit en de Fluit’, vrouwelijker leiding geven (Magma Publicaties).

Datum19 november 2018
ThemaAchter de schermen bij Museum De Pont
LocatieHotel Mastbosch
Toelichting

Door Esther Lampe, oud-conservator bij De Pont.

Datum25 oktober 2018
ThemaMian Xiang, the Chinese art of Face Reading
LocatieHotel Mastbosch
Toelichting

Door Mieke Frausen, Shiatsu-therapeut en acupuncturist. De Chinese Face Reading maakt gebruik van de kennis van de Chinese geneeswijze. Op 25 oktober spitsen we ons toe op een onderdeel van Face Reading dat we onmiddellijk professioneel kunnen toepassen.

Datum19 september 2018
ThemaRondleiding Breda Photo met gids
LocatieChassé Park
Toelichting

Een rondleiding door de buitententoonstelling. Startpunt is Breda Botanique, Parade 12, 4811DZ, Breda (het voormalig Breda's Museum). Aanvullende info volgt zsm!

Datum28 augustus 2018
ThemaDe uitdagingen van de educatieve uitgeverij in de 21e eeuw
LocatieHotel Mastbosch
Toelichting

Door Concare-lid Liesbeth Delgijer: 'Al jaren ben ik werkzaam bij de educatieve uitgeverij, vooral voor het basisonderwijs. Wat zijn de voor- en nadelen van volledig digitaal onderwijs? Leren kinderen nog wel schrijven? Is er sprake van diepteconcentratie als ze een digitale tekst lezen? Moeten kinderen niet leren lezen uit een ‘echt’ boek. Waarschijnlijk heb je zelf ook vragen of standpunten rondom dit onderwerp. Ik hoor ze graag!

Datum18 juni 2018
ThemaBezoek aan Zuiderzwam, oesterzwammenkwekerij
LocatieKoningshoeven, Tilburg
Toelichting

Bij Zuiderzwam wordt op een innovatieve manier van afval (koffiedik) voedsel gemaakt. Jacqueline van Eerd geeft ons een rondleiding in haar oesterzwammenkwekerij en inspireert ons met haar bevlogen verhaal. Tevoren eten we bij Heavens Kitchen in Tilburg. Er is plaats voor maximaal 15 deelnemers.

Datum24 mei 2018
ThemaGeannuleerd
LocatieHotel Mastbosch
Toelichting
Datum18 april 2018
ThemaKlaar voor de AVG
LocatieHotel Mastbosch
Toelichting

Door Paul Groenewegen

Datum20 maart 2018
ThemaDe scheidingspraktijk en samengestelde gezinnen
LocatieHotel Mastbosch
Toelichting

Door oud-Concarelid Patrizia Marcucci. Gevoel en aanpakken, dat is wat Patrizia typeert. Ze is betrokken, concreet, praktisch en oplossingsgericht. En ze zet al die eigenschappen vol motivatie in, tijdens haar werk als overlegscheidingsadvocaat, coach samengestelde gezinnen en mediator.
Lees meer over Patrizia op www.stiefenco.nl en www.nieuwgezincoach.nl.

Datum26 februari 2018
ThemaNatuurlijk fysio door Susanne Jungerhaus van puurmens.nl
LocatieHotel Mastbosch
Toelichting

Het leven gaat snel, het vraagt voortdurend om snelle aanpassingen en beweging. Soms lukt het, soms blijkt het een uitdaging.
Je probeert mee te bewegen en vliegt uit de bocht of je zet je zo schrap dat je verstijft.
Je vindt dit terug in lichamelijke klachten en geestelijke verwarring.
Hoe blijf je jezelf, in alle situaties open en ademend? Stevig met twee benen op de grond en soepel genoeg om mee te bewegen? Susanne vertelt het ons op 26/2.

Datum18 januari 2018
ThemaALV + presentatie 'Kunnen we moeiteloos leven?'
LocatieHotel Mastbosch
Toelichting

Het inhoudelijk programma wordt verzorgd door Concare-lid Marie-Thérèse de Lange, met als titel: Kunnen we moeiteloos leven? Marie-Thérèse mag zich sinds kort Effortless coach noemen. Zolang zij zich kan herinneren droomt zij van een wereld waarin iedereen ontspannen zichzelf kan zijn en een prettig leven heeft. Op 18 januari inspireert zij ons over persoonlijke innovatie die mogelijk is voor iedereen.

Datum13 december 2017
ThemaAandachtmanagement in het digitale tijdperk
LocatieHotel Mastbosch
Toelichting

Door Concare-lid Judith Bolder, zakelijk organizer. Judith helpt professionals met het digitaal organiseren van het werk. Over haar lezing: Veel mensen voelen zich overspoeld door informatie qua hoeveelheden en snelheid en de gekte op de social media. We staan altijd 'aan'. Wat doet dit met ons? Kan ons brein de digitale revolutie bijbenen? Hoe kun je omgaan met alle afleiding en prikkels?

Datum21 november 2017
ThemaVoedselbank Breda: 1.000 monden per week
LocatieHotel Mastbosch
Toelichting

Door Huub van der Pol van Voedselbank Breda. De Voedselbank is een feitelijk bedrijf waar het gonst van de activiteiten. Wekelijks worden zo'n 1.000 monden in Breda gevoed. Hoe verloopt dat voor en achter de schermen? Huub praat ons op 21 november helemaal bij.

Datum23 oktober 2017
ThemaSmart cities - door Marcel Thaens
LocatieHotel Mastbosch
Toelichting

Presentatie door Marcel Thaens over Smart Cities. Marcel is bijzonder hoogleraar Bestuurskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en gefascineerd door het spanningsveld tussen snelle technologische ontwikkelingen en het aanpassingsvermogen van de publieke sector. Marcel vertelt wat smart cities zijn, hoe hij naar de toekomst kijkt en het samenspel van overheid, burgers en bedrijfsleven daarin. Geen lid, wil je komen? Berichtje aan Contact!

Datum21 september 2017
ThemaAandacht voor het gebit: bedrijfsbezoek aan DentalCam
LocatieDentalCam, Breda
Toelichting

We zijn te gast bij Dentalcam, alwaar Roland Delmonte ons vertelt over de wereld van de esthetische tandrestaurantie. Ook hier biedt de digitalisering volop nieuwe toepassingen!

Datum30 augustus 2017
ThemaHet gilde in Nederland
LocatieHotel Mastbosch
Toelichting

Wist je dat nog steeds zo'n 5.000 mannen/vrouwen, jong en oud, actief lid zijn van een gilde? Alfred Boot, hoofdman van schutsgilde St. Hubertus Leur & Secretaris Kring Baronie en Markiezaat, vertelt ons over de geschiedenis van de gilden en de plaats die zij vandaag de dag nog innemen.

Datum20 juni 2017
ThemaArbeidsmarkt anno nu
LocatieHotel Mastbosch
Toelichting

Maeyke Verdonck van Flexibility Uitzendbureau verzorgt het inhoudelijk deel van deze avond. De arbeidsmarkt ontwikkelt zich continu. De 'match' maken blijft keer op keer een uitdaging. Maeyke geeft ons 20 juni een bijzonder inkijkje in de arbeidsmarkt anno nu!

Datum22 mei 2017
ThemaAandacht voor de huid
LocatieHotel Mastbosch
Toelichting

Aandacht voor de huid is het thema van onze mei-bijeenkomst. Huidtherapeuten Madelon Verdaasdonk en Monique Machielsen vertellen ons met veel passie alles over de huid, behandelmogelijkheden en hoe zij het ondernemerschap ervaren.

Datum20 april 2017
ThemaBezoek aan Wijn- en Aspergeboerderij De Santspuy
LocatieDe Zandspui 45, Etten-Leur
Toelichting

Onze smaakpapillen worden goed verwend op donderdag 20 april a.s.!
We bezoeken Wijn- en Aspergeboerderij De Santspuy in Etten-Leur. Programma van 18.00-21.15u met proeverij en rondleiding.

Datum22 maart 2017
ThemaAandacht voor geluk
LocatieHotel Mastbosch
Toelichting

In aansluiting op de Dag van Geluk op 20 maart organiseren we op 22 maart onze bijeenkomst rondom dit thema. Marijke Will van Action for Happiness is onze spreker.

Datum21 februari 2017
ThemaBetterWorldSolutions
LocatieHotel Mastbosch
Toelichting

Ons jaarthema voor 2017 is: De wereld kantelt, met als subthema Aandacht. In onze bijeenkomst van februari aandacht voor Milieu en Duurzaamheid. Presentatie door Tanja Notten van Better World Solutions.

Datum16 januari 2017
ThemaKorte ALV + presentatie Susan van de Camp over Aandacht voor ouderen
LocatieHotel Mastbosch
Toelichting

Ons jaarthema voor 2017 is: 'De wereld kantelt' met subthema: 'Aandacht'.
Bij dat thema sluit de presentatie van deze avond naadloos aan. Na onze ALV verzorgt Susan van de Camp van De Gezellin een interactieve presentatie over Aandacht voor ouderen.

Datum14 december 2016
ThemaStemmig werken met je stem
LocatieHotel Mastbosch
Toelichting

Avond onder leiding van Connie de Jongh, uitvoerend musicus, docent, spreker en coach. Connie vertelt over de werking van het instrument stem. We oefenen met onze stemmen en gaan deze avond ook zingen.

Datum15 november 2016
ThemaBedrijfsbezoek: Vrouwen die brouwen!
LocatieBoterhal, Grote Markt Breda
Toelichting

Ontvangst door Jet van de Griendt, rechterhand van brouwmeester Wesley en internationaal Biersommelier.
Na de ontvangst in het proeflokaal van de brouwerij met welkomstbiertje, geeft Jet een korte presentatie over haar werk als vrouw in de brouw- en bierwereld. Daarna volgt een brouwerijbezoek en diner.

Datum17 oktober 2016
ThemaHuiselijk geweld
LocatieHotel Mastbosch
Toelichting

Door Concare-leden Maria Wong-Lun-Hing en Henriëtte Wijtsma. Huiselijk geweld is overal en dichtbij!
Maria en Henriëtte maken het thema op interactieve wijze bespreekbaar. Ook maken ze ons wegwijs in de wereld van het huiselijk geweld. Deze avond zal voor velen van ons een eyeopener zijn!

Datum22 september 2016
ThemaHoe voeding je vitaliteit verbetert
LocatieZero-Point, Ceresstraat 29, Breda
Toelichting

Door Concare-lid Ingrid Brulez. Ingrid geeft ons haar eigen(tijdse) visie op dit actuele thema. Met volop tips en aandachtspunten, een rondleiding door Zero-Point en biologische vega-maaltijd.

Datum29 juni 2016
ThemaBuitenactiviteit & verhalen vertellen
LocatieDrimmelen
Toelichting

We zijn deze avond welkom bij Ren Timmermans in Drimmelen. Ren is verhalenvertelster en een wijze vrouw. Ze vertelt haar verhaal via schilderijen. Ren inspireert ons deze avond met inzichten over de kracht van vrouwen. Een prachtige gelegenheid om meer inzicht te krijgen in onze persoonlijke kracht en ieders unieke verhaal.

Datum24 mei 2016
ThemaPresentatie Nieuwe media in een veranderende wereld
LocatieHotel Mastbosch
Toelichting

Interactieve presentatie door Lenny Dekkers, Karin Neijenhuis en Anouk Franken over het gebruik van nieuwe media bij gemeente Breda, werkplekleren en serious gaming in de zorgsector.

Datum25 april 2016
ThemaTrendwatcher
LocatieHotel Mastbosch
Toelichting

Door Desiree Castelijn, trendwatcher en blogger.

Datum24 maart 2016
ThemaGelukscoach
LocatieNutsschool Dirk van Veen, Breda
Toelichting

‘Over koffers vol geluk’ is het thema van onze bijeenkomst op donderdag 24 maart.
Gelukscoach Simone Hendrikx vertelt over de Gelukskoffer, haar wetenschappelijk onderbouwd lesprogramma waarmee ze kinderen positieve bagage wil meegeven.

Datum24 februari 2016
ThemaWorkshop Tekstschrijven
LocatieHotel Mastbosch
Toelichting

Door Concare-lid Joke Hensen.
Titel: Elke verandering begint met een goed verhaal
De wereld verandert. Stilstaan kan dus niet. Maar veel veranderingen komen niet vanzelf op gang. Daar is een goed veranderverhaal voor nodig. Communicatieadviseur, tekstschrijver en trainer/coach Joke gaat in op de vraag welke ingrediënten in zo’n verhaal niet mogen ontbreken. En we maken een kladversie van ons eigen veranderverhaal.

Datum19 januari 2016
ThemaKorte ALV en presentatie Vreemdelingenrecht
LocatieHotel Mastbosch
Toelichting

Na een korte ALV zal advocaat Niek Vollebergh een presentatie geven over vreemdelingenrecht. We discussiëren vervolgens over de vluchtelingenstroom in Europa. Een zeer actueel thema.

Datum16 december 2015
ThemaA la carte diner
LocatieHotel Mastbosch
Toelichting

In december is er geen bijeenkomst. In plaats daarvan kunnen leden en aspiranten aanschuiven aan het à la carte diner in het restaurant van Hotel Mastbosch. Opgeven vóór 12 december bij Judith Scheijmans.

Datum23 november 2015
ThemaHet werk van een Funeral Planner
LocatieHotel Mastbosch
Toelichting

Door Concare-lid Edith Kloppers: ‘Al jaren heb ik een grote belangstelling voor uitvaarten en vorig jaar heb ik de knoop doorgehakt en heb me als funeral planner in Ulvenhout Breda e.o. aangesloten bij AKER uitvaarten. Graag vertel ik jullie meer over mijn passie en neem ik jullie mee in de bijzondere en snel veranderende wereld van de uitvaart.’ Zie ook: https://vrouwennetwerk-concare.nl/?p=1345

Datum22 oktober 2015
ThemaBedrijfsbezoek BioGondisch
LocatieBioGondisch, Sint Annastraat 17 Breda
Toelichting

Nadere info volgt

Datum23 september 2015
ThemaFamilierecht en Estate Planning
LocatieHotel Mastbosch
Toelichting

Het goed regelen van je wensen rondom nalatenschap, testament, samenwonen of scheiden
kan veel opleveren. Je voorkomt in ieder geval vervelende financiële en juridische verrassingen.
We hebben notaris/estate planner mr. Angela Luijsterburg van Linders notarissen gevraagd een algemene presentatie te geven over deze thema's. Er is ruime gelegenheid voor het stellen van vragen. Voor meer info: https://vrouwennetwerk-concare.nl/?p=1232

Datum31 augustus 2015
ThemaHap & Trap Zomerbijeenkomst
LocatieStart bij Hotel Mastbosch
Toelichting

Wij starten sportief en zomers de tweede helft van het seizoen met een Hap & Trap.
We verzamelen met fiets tussen 17.30-18.00 uur bij hotel Mastbosch. Van daaruit rijden we een route langs diverse restaurants.
Lees verder via de link: https://vrouwennetwerk-concare.nl/evenement/hap-trap-zomerbijeenkomst/

Datum22 juni 2015
ThemaSchilderworkshop bij Kunst van Kaat
LocatieOosterhoutseweg 105, Breda
Toelichting

We zijn te gast bij Karin Zwijsen. Voor onze schilderworkshop is creatieve aanleg niet nodig. Karin zorgt ervoor dat iedere deelnemer trots en tevreden met een zelfgemaakt kunstwerk naar huis gaat.
Lees verder via: https://vrouwennetwerk-concare.nl/evenement/kunst-van-kaat/

Datum26 mei 2015
ThemaWorkshop Leiderschap
LocatieHotel Mastbosch, Mauritszaal
Toelichting

Door Concare-lid Marijke van der Putten: ‘Als lid van Concare geeft iedereen van ons wel leiding. Dat kan zijn aan personeel, studenten, vrijwilligers, kinderen, klanten.
Wat is de relatie tussen jouw eigen vrouwbeeld, leiderschapsbeeld en verwachtingen van jouw omgeving? Wat is een interessante manier om te groeien in jouw leiderschap?’
Meer info: https://vrouwennetwerk-concare.nl/evenement/leiderschap/

Datum25 maart 2015
ThemaDe kunst van... het kiezen
LocatieHotel Mastbosch
Toelichting

Door politica Mieke Heuvelmans. Natuurlijk aandacht voor de uitslag van de Provinciale Statenverkiezing en het proces dat daarna volgt. Maar Mieke wil met name vertellen over politiek in zijn algemeenheid en de rol van vrouwen daarin. Waarom politiek bedrijven leuk is en waarom juist vrouwen nodig zijn. En: waarom politieke partijen zo moeilijk aan vrouwen kunnen komen. Zie: https://vrouwennetwerk-concare.nl/evenement/de-kunst-van-het-kiezen/

Datum23 april 2015
ThemaEarth Charter, basis voor een betere wereld
LocatieHotel Mastbosch, Mauritszaal
Toelichting

Presentatie door Adriënne Zoontjens, ambassadrice van Earth Charter: https://vrouwennetwerk-concare.nl/evenement/earth-charter-basis-voor-een-betere-wereld/

Datum24 februari 2015
ThemaNieuwe formule Concare
LocatieHotel Mastbosch
Toelichting

Het nieuwe bestuur presenteert de nieuwe formule voor Concare. Ook gaan we deze avond dieper in op het Business Model You.

Datum26 januari 2015
ThemaJaarvergadering
LocatieHotel Mastbosch
Toelichting

We blikken terug op 2014 en kijken vooruit naar 2015. Ons thema voor dit jaar: 'De Kunst van...'

Datum17 december 2014
ThemaInspiratie geven en krijgen
LocatieDe Boschwachter, Huisdreef 4, Breda
Toelichting

Neem een afbeelding, foto of muzikaal nummer mee dat jou kracht en/of inspiratie geeft. Vertel hierover in de groep en geef een tip mee.

Datum18 november 2014
ThemaVersterk je kwaliteiten en herken én vermijd je valkuilen met hulp van de Tzolkin-kalender
LocatieHet Bastion, Bastionstraat 13, Breda
Toelichting

Door Concare-lid Marie-Thérèse de Lange (RiLievo): 'Ik presenteer de principes van de Maya Tzolkin-astrologie en hoe ons dat in deze tijd kan helpen onze persoonlijke kwaliteiten te versterken en je valkuilen te herkennen en vermijden.'

Datum27 oktober 2014
ThemaWaarin wil jij jezelf laten groeien - vervolg op netwerkavond van februari 2014
LocatieLa Cucina, Ginnekenweg 309, Breda
Toelichting

Door Concare-leden Linda Voortman en Riènne Oomes (Meet2Work):
'Wij gaan een verdieping aanbrengen aan het thema 'Persoonlijke doelen' Ze formuleren is een ding, maar ze realiseren in de huidige markt/maatschappij is een heel ander verhaal!
We gaan het hebben over leren en ontwikkelen en hoe jij ervoor kunt zorgen dat je je persoonlijke doel ook echt realiseert.'

Datum25 september 2014
ThemaDe nieuwe Wet werk en zekerheid
LocatieDe Boschwachter in het Liesbos
Toelichting

Door Concare-lid Laila Simonis-de Graaff (LSG Legal Advocatuur):
'De nieuwe Wwz houdt de grootste wijziging in arbeidsrecht in 70 jaar in.
Het is bovenal een 'politieke' wet vol compromissen.Wat gaat er veranderen en hoe kun je je er als werkgever, manager of zelfstandige optimaal op voorbereiden?'

Datum27 augustus 2014
ThemaZomeractiviteit - Bezoek aan Arboretum
LocatieKalmthout, België
Toelichting

Een wandeling met gids door één van de oudste en meest gevarieerde bomen- en plantentuinen in Vlaanderen. De 'roots' van het Arboretum gaan terug tot het jaar 1850!

Datum24 juni 2014
ThemaFilmvertoning: De Directeur is een Mevrouw
LocatieHotel Mastbosch
Toelichting

Door Concare-lid Marijke van der Putten (Inspirae).
In haar film 'De Directeur is een Mevrouw' inspireert Marijke ons met openhartige verhalen van drie vrouwelijke leiders. In intieme portretten vertellen de hoofdpersonen over cruciale leermomenten die van invloed waren op hun leiderschapsontwikkeling.

Datum19 mei 2014
ThemaLichaamstaal en Communicatie
LocatieHotel Mastbosch
Toelichting

Door Concare-lid Désirée Bastin (Bastin en Partners).
Vanuit haar achtergrond als logopediste en communicatiedeskundige laat Désirée zien wat de invloed is van lichaamstaal, stem en intonatie en communiceren vanuit je hart in een ontmoeting.

Datum24 april 2014
ThemaBedrijfsbezoek Maersk Line
LocatieRotterdam
Toelichting

Door Concare-lid Kaia van de Ven (Maersk Line).
Altijd willen weten hoe jullie kleding van Bangladesh tot in de winkels in Nederland komt, of wat ze gaan doen op Maasvlakte II? Kaia laat het zien tijdens een bezoek aan 'haar' Maersk.

Datum19 maart 2014
ThemaNetwerkavond
LocatieHotel Mastbosch
Toelichting

Door Marjon Sars (Your Personal Shopper).
Professioneel kledingadvies in Marjons workshop ‘How do you dress?’. Dat doet je goed, zo'n avond!

Datum25 februari 2014
ThemaParticipatie en persoonlijke doelen 2014
LocatieHotel Mastbosch
Toelichting

'Participatie' is het thema van Concare voor 2014. Het thema kun je benaderen vanuit diverse invalshoeken. Wij denken bij 'participatie' aan: verbinden, verbreden en versterken.
Wat is jouw persoonlijke doelstelling voor 2014 op het gebied van één van deze werkwoorden?

Datum20 januari 2014
ThemaJaarvergadering
LocatieHotel Mastbosch
Toelichting

We kijken terug op 2013 en blikken vooruit naar 2014. Wat wordt ons thema voor de bijeenkomsten? Ook treden de nieuwe voorzitter en twee bestuursleden aan.